2018年7月12日、外国部スタッフは終業後、東京プリンスホテルのビアガーデンにて暑気払いを行いました。
所長のリクエストにより、屋外の会場で海鮮バーベキューとなりました。しかし、夕方とはいえ真夏日、さらにはバーベキューの熱気も加わり、うちわを片手に汗だくで夕食をいただくことになりました。
暑さを忘れるという本来の趣旨から遠いイベントにはなりましたが、食事はおいしく、開放感あふれる緑の中で過ごしたことで、部の一体感は高まったようです。
たまにはこのような会もいいものですね!
On July 12, 2018, the staff of the foreign department held a shokibarai (a party to forget the heat) at Tokyo Prince Hotel’s beer garden after work.
On the suggestion from our representative, we enjoyed open-air seafood barbecue. It was a real summer day, it stayed hot through the evening along with the heat from the barbecue, we had the wonderful dinner while perspiring profusely holding a paper-fan in hand.
The event fell without the scope of the original purpose to beat the summer heat, but the dinner was delicious and we believe that our relationship strengthened by spending time together in a green and open atmosphere.
Sometimes, it is nice to have such an event!